Senior IT Fredensborg tilbyder IT-hjælp til seniorer 60+

Senior IT Fredensborg tilbyder IT-hjælp til seniorer 60+

Har du brug for hjælp til Windows PC’er, iPad’s eller andre tablets?

Skal vi hjælpe dig med iPhone og andre typer mobiltelefoner?

Har du brug for rådgivning omkring genstridige programmer eller internet, der ikke virker – eller opsætning af printere eller e-mail’s?

Senior IT Fredensborg tilbyder ikke holdundervisning – dertil er seniorer for forskellige med hensyn til deres It-forudsætninger. Al undervisning er derfor individuel hjælp. Vi vælger en It-hjælper til dig, som kender til det emne, som du ønsker hjælp til. Du og supporteren laver aftaler om nye tidspunkter fra gang til gang. Du lader os hjælpe dig på din egen risiko. Senior IT Fredensborg har ingen It-forsikring. Vi henviser dig til en professionel forhandler, hvis fejlen kræver reparation.

Senior IT Fredensborg blev oprettet 25. oktober 2013. Vi er alle en del af supporterne på It-cafeen på Humlebæk bibliotek. Her møder vi ind efter en vagtordning hver tirsdag kl. 14.30-16.30, hvor du er meget velkommen. Vi er 15 supportere, hvor hovedparten har været med fra starten af. Vi gør, hvad vi kan for at følge med i en udvikling, der går hurtigere end nogensinde.

Vi hjælper også brugerne af Humlebæk Dagcenter. Kontakt formanden for en aftale.

I henhold til vores paragraf, så er vores formål at hjælpe borgere over 60 år med fast bopæl i Fredensborg kommune med It. Find vores brochurer på: Borgerservice og Humlebæk bibliotek.

Kontaktoplysninger

Please follow and like us: