Nyheder

VELKOMMEN TIL FRIVILLIG FREDAG

  1. september 2018

–Årets store fejring af frivillighed i Frivilligcentret!

Program

16:00 – 16:30 Drop ind og mød andre engagerede borgere i Fredensborg Kommune over kaffe/kage/øl/vand mv.

16:30 – 17:45 Program med bl.a.

  • Borgmester, Thomas Lykke Pedersen, uddeler prisen for ”Årets Ildsjæl 2018”
  • Panel-samtale om den sociale frivillighed i vores kommune
  • Dryp fra forskellige frivillige projekter

17:45 – 19:00 Fortsæt samtalerne over en varm grillpølse mv., kolde øl/vand

Festen finder sted på Frivilligcenter Fredensborg, Teglgårdsvej 423A, 3050 Humlebæk

Vi glæder os til at se dig - Alle er velkomne!

Mød den nye leder af Selvhjælp i Frivilligcenteret

Frivilligcenter Fredensborg genstarter Selvhjælp!


Arbejdet med selvhjælpsgrupper starter nu op igen i Fredensborg Kommune som en arbejdsgren indenfor Frivilligcenteret. 

Det er Karina Bach Mikkelsen som har sagt ja til frivilligt at lede område. Karina kommer med et stort engagement og viden om området. Blandt andet var Karina en del af teamet da Selvhjælp sidste gang fandtes i Frivilligcenteret for tre år siden. Karina drømmer om at Selvhjælpsgrupperne bliver en naturlig og integreret del arbejdet med mennesker der befinder sig i udfordrende livssituationer.


Selvhjælp er fortrolige samtaler i grupper mellem mennesker, der står i samme situation, det kan være diagnoser, herunder stress, angst, depression eller det kan være pårørende til syge, mennesker i sorg, ensomme voksne eller unge. Samtalerne er fortrolige og foregår på "neutral grund". Styrken ved selvhjælpsgrupper er at man får en fælles vandring med andre i samme situation som man kan dele tanker og erfaringer med.


Karina har en baggrund indenfor jura og er derudover certificeret kognitiv terapeut. Udover at lede Selvhjælp, arbejder hun indenfor ældreomsorgen og i den resterende til finder hun tid til at blogge. På sin blog har hun fokus på medmenneskelighed, empati og næstekærlighed.


Karina glæder sig til at komme i gang med at oprette nye grupper, så hvis du har ideer til evt. grupper, ønsker du at være frivillig hos Selvhjælp Fredensborg som igangsætter af grupper, eller har du blot brug for en individuel samtale er du velkommen til at rette henvendelse til Karina på denne Facebook side, på admin@frivilligcenterfredensborg.dk og 30284085. Inden længe kommer der et direkte telefon nr. og en email adresse til Karina. Du er også meget velkommen til at komme forbi Frivilligcenteret i Humlebæk, Teglgårdsvej 423A, hver onsdag formiddag ml. 9-12, hvor Karina vil være at træffe.

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me