Gratis Rådgivning på Tværs

Gratis Rådgivning på Tværs

Foreningen Gratis rådgivning på tværs består af en gruppe rådgivere, der kan yde hjælp til selvhjælp eller henvise dig til de rette instanser, hvis du er kørt fast i en sag eller har mistet overblikket. Foreningen fører ikke permanente journaler og videregiver ingen oplysninger til tredje part. Der ydes gratis rådgivning inden for jura, psykologi, økonomi og socialt.


Rådgivningen tilbydes alle borgere og er altid anonym. Antallet af samtaler er individuelt, men der tilbydes max 6-8 samtaler ved psykologisk rådgivning.


”Det var fantastisk at finde ud af, at der var gratis rådgivning i Frivilligcentret –for jeg havde ikke råd til en psykolog selv” – bruger af Gratis Rådgivning


Hvis du ønsker rådgivning, er du velkommen til at kontakte formand Bente Thomsen, som henviser dig til rette rådgiver på tlf. 30 28 99 85 eller mail formand@raadgivningfredensborg.dk.

Samtalerne foregår i Frivilligcenter Fredensborg, tlf. 30 28 40 85 admin@frivilligcenterfredensborg.dk

Læs her hvad Frederiksborg Amtsavis skrev om Gratis Rådgivning d. 14.5. 2019

Forbehold: Ved alvorlig psykisk sygdom, misbrug af alkohol eller stoffer eller ved alvorlig fare for selvmord kan vi ikke hjælpe. I disse tilfælde vil vi henvise til andre tilbud i det offentlige behandlingssystem. Vi kan ikke føre retssager eller påtage os at skrive større ankesager. Vi hæfter heller ikke for dit forløb i din sag. Et forløb hos os skal udelukkende ses som et skridt videre i en fastkørt situation.

Adresse

  • Teglgårdsvej 423A
    3050 Humlebæk

Kontaktoplysninger

Please follow and like us: